måndag 18 januari 2010

Teveprogrammet Halv Åtta Hos Mig

Älskar ju det där programmet.. Men i kväll tog kocken priset. Bea fantast som han var, ville tom döpa ev. dotter till Bea. Han skulle lyfta Bearnaisen till finrummen igen....

Å hur gick det? Platt fall. Har aldrig i hela mitt liv sett sådant tillvägagångssätt. Är så nyfiken på om det verkligen fungerar. Han kokade upp vatten, lök och vinäger, silade. La i smöret och äggulorna (vispade inget). sedan skulle det stå ca 25 minuter. Redan då tänkte jag, hur ska det gå med äggulorna. Men men det var ju en Bea expert....

se klippet här



receptet finns på recept.nu
http://www.recept.nu/1.304723/robin_osterberg/huvudratter/kott/vitloksgratinerad_oxfile_med_hemgjord_vitloksbearnaise_coer_de_filet_provencale

Ja någon Bea blev det inte. Fortfarande är jag så nyfken på om det verkligen är möjligt att göra på det sättet. Eller drev han med allihop? Någon som vet?????

Missa inte programmet! Underhållning var det minsann.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar