Här är inte lätt att få bord, om du inte bor här. Då de boende gästerna har företräde till matsalen. Men avskräcks inte av svårigheten, för det är väl värt mödan, kan du så bo där! Miljön är hemtrevligt elegant, servisen är utöver det vanliga. Kunnig, yrkesskicklig, trevlig....! Har sällan känt oss så välkomna och väl omhändertagna. På menyn dagen vi var där på besök stod av följande:
en liten aptitretare med grönärtspuré och syltad rödlök
däremellan gott bröd att doppa i en ännu godare olivolja
Till förrätt: Terrine på spädgris med inlagd gurka och pepparotsyoghurt
till det dracks det en Bourgogne Rouge 2008 Groffier
(missade att fota denna med mobilen tyvärr)
Varmrätt: Örtbakad torskrygg med madelpotatispuré, rostad paprikasås och forellromsås
dryck: Catena Chardonnay 2009
Dessert: Fattiga riddare med blåbärsglass och blåbär i balsamicosirap
dryck: Traminer Trocken beerenauslese, Johan Topf Österrike
Allt är välsmakande, upplevelsen närmast gudomlig! Precis så här ska det vara att äta ute på en skidort. Känslan av njutning ska sitta i en lång stund efter.
aperitiff, förrätt, varmrätt, dessert 495.-
dryckespaket 395.-
Värt vartenda krona, hit kommer jag snart igen, alldeles säkert
trots att jag har över 100 mil dit
läs mer om dem här: http://meteorologen.se
Det här var betydligt trevligare att läsa än förra inlägget:)
SvaraRadera