torsdag 15 april 2010

Det här gillar jag!Ekologisk glass är tyvärr inte jätte vanligt och de som finns lever inte alla upp till förväntningarna

Men Jordgubbsglassen från Pipersglace i ekologiska premiumserien är gudomlig, testa den! Förmodligen alla andra smaker också, jag har bara inte hunnit mig igenom dem alla ännu.


Väldigt ofta gör jag min glass själv, anledningen har varit allt skräp som finns i mycket glass som inte behöver vara där. Men är glad åt att kunna köpa riktigt god glass. Nu önskar jag mig bara en massa glasskiosker i sommar utefter min väg med ekologisk glass av sådan här höjdarkvalitet, så är min sommar räddad:-)

http://www.pipersglace.se

2 kommentarer:

  1. Hej Marie!
    Gör du glassen för hand eller har du en glassmaskin?

    SvaraRadera
  2. Hej

    Jag gör min glass i min Kitchen Aid med glasstillbehöret. Vispar ägg och socker i den vanliga bunken sedan blandar jag i hop allt och byter till Glassbunken, kör 20 min och glassen blir kanon. Mycket bättre än de elektriska med en liten kylklamp, lovar jag. I min KA kan jag dessutom göra 1,5-2 liter glass åt gången det är kanon. Har man redan en Kitchen Aid maskin så är glassbunken absolut något att investera i, har man det inte så rekommenderar jag en glassmaskin med kompressor om man gör glass ofta.

    SvaraRadera