tisdag 9 mars 2010

Snabblagat: Krämig Pasta med Rostbiff & Champinjoner



500 g färsk pasta ( har du tid gör den själv, har du inte så gjorde du den i går,-) eller köper färdig)

300g helstekt Rostbiff i tunna tunna skivor (köp den i delikatessdisken, de är godast)

1 dl cremefraiche
1 dl grädde
3 dl mjölk
1/2 msk grönsaksbuljong koncentrerad
400 gram färska champinjoner
1 gul lök
1 dl Harricots verts
parmesan efter smak
100g riven mozzarella
smör till stekning

nymalen vitpeppar
salt

Koka upp pastavattnet

Såsen:
Börja med att finhacka löken och skiva de rengjorda champinjonerna. Stek dem i smör tills Champinjonerna fått fin stekyta, salta och peppra under stekningen. Stek med Harricots vertsen de sista minuterna. Slå på grädde, cremefraiche, buljong och mjölk. Häll i riven mozzarella, smaka av salta och peppra ev mer.

Strimla Rostbiffen, lägg upp pastan i varma tallrikar, häll över såsen, toppa med den strimlade rostbiffen och finriven parmesan, servera

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar