130 g smör (SMÖR)
230 g socker
230 g socker
vispa mjukt fluffigt
tillsätt 2 ägg,
ett i taget vispa till slät fin smet
tillsätt:
1 dl kakao (rekomenderar kung Markattas, galet god)
60 g siktat dinkelmjöl
150 g vetemjöl
1 dl mölk
0.5 dl grädde
1,5 tsk bakpulver
gräddas i ca 185 grader i ca 12 min
känn med sticka ofta de får inte bli torra och inte heller kladdiga. Precis när de stannat ta ut;)
låt svalna och dekorera med glasyr:
100 g philadelphia
30 g smör (SMÖR)
300 g florsocker
2 tsk vaniljessens (flytande bourbon vanilj är galet god)
Vispa upp ordentligt tlll fluffigt, kyl ev innan spritsning.
Rosta 3 msk flagad mandel, hacka den grovt, strö över och piffa med ett blad citronmeliss
Klart, inte svårare än så:)
1 dl kakao (rekomenderar kung Markattas, galet god)
60 g siktat dinkelmjöl
150 g vetemjöl
1 dl mölk
0.5 dl grädde
1,5 tsk bakpulver
gräddas i ca 185 grader i ca 12 min
känn med sticka ofta de får inte bli torra och inte heller kladdiga. Precis när de stannat ta ut;)
låt svalna och dekorera med glasyr:
100 g philadelphia
30 g smör (SMÖR)
300 g florsocker
2 tsk vaniljessens (flytande bourbon vanilj är galet god)
Vispa upp ordentligt tlll fluffigt, kyl ev innan spritsning.
Rosta 3 msk flagad mandel, hacka den grovt, strö över och piffa med ett blad citronmeliss
Klart, inte svårare än så:)
Själv använder jag i huvudsak bara ekologiska ingredienser, blir godare då och är skönt för samvetet
Skönt att höra att du väljer ekologiskt :) Muffinsen är väldigt fina!
SvaraRadera