fredag 22 januari 2010

Snabbmat: krämig kräftpasta m. harricots verts




4 port


300 gram valfri pasta
250 gram Harricots verts

1 burk kräftstjärtar i lag
1 skivad röd chili (testa styrkan, anpassa mängden efter smak)
1 gul lök finhackad
3 dl cremefraiche
1 dl fiskbuljong
1 dl riven ost
Salt & Svartpeppar

Koka pastan, lägg i Harricots vertsen de sista minuterna
Under tiden pastan kokar fräser du löken (gärna i smör), tillsätter chili, cremefraiche, buljongen och spadet från kräftorna. Salta eventuellt & peppra. Låt puttra en stund.

När pastan är klar vänd ner osten och kräftorna i såsen, koka inte upp.
Klart att servera!

Passar lika bra till vardags som till helgen med ett glas vin.
Vill man kan man tillsätta dill, vitt vin, ruccola, limezest vad som helst..... för att få variation

lycka till!

4 kommentarer:

  1. Oj här har jag inte varit förut, kommer snart tillbaka! Ser snyggt ut! =)

    SvaraRadera
  2. Provade på Snabbmaten idag, det ska jag göra om.

    SvaraRadera
  3. Kul att höra Per, välkommen tillbaks

    SvaraRadera