tag:blogger.com,1999:blog-4157154076169511265.post6896235615024941069..comments2023-06-18T10:16:42.217+02:00Comments on kitchen bitch: KöttindustrinMarie Lithénhttp://www.blogger.com/profile/07973382985790379728noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4157154076169511265.post-4313708992162744032011-04-12T23:07:39.407+02:002011-04-12T23:07:39.407+02:00tackar för en uppiggande kommentar:) kul att du hi...tackar för en uppiggande kommentar:) kul att du hittade hit!Marie Lithénhttps://www.blogger.com/profile/07973382985790379728noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4157154076169511265.post-64327260279245987602011-04-11T16:51:25.054+02:002011-04-11T16:51:25.054+02:00Sökte på google för att läsa om Safrans bok (efter...Sökte på google för att läsa om Safrans bok (efter tips från kollega) och hittade den här bloggen.<br /><br />Namnet och "matdebatt" gjorde mig lycklig- det FINNS fler som tänker och funderar i samma banor som jag! Mat är njutning, check. Den ska helst vara ekologisk. Check. Den får vara dyr om jag vet att kycklingen/tomaten/bananen haft en schysst resa. Fairtrade. Check. <br /><br />Jag blev jätteglad och ska fortsätta surfa (fast inte på arbetstid som nu!)<br /><br />Vet inte om jag törs läsa boken, dock. Det finns saker jag helt enkelt inte orkar bära...AChttp://trettiovitadagar.blogspot.comnoreply@blogger.com